Nordost Valhalla 2 - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
44.400 kr295.200 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Nordost VALHALLA 2 Serien

Valhalla 2 är Nordosts referensserie av högpresterande ljudkablar. Dessa exemplariska produkter har fördel av tre decenniers forskning och utveckling, vilket resulterat i banbrytande produktionsmetoder och tekniska innovationer.

Precis som alla Nordost-kablar har Valhalla 2 en stark grund: silverpläterade OFC-solidkärnade ledare, extruderad FEP-isolering, en mekaniskt avstämd konstruktion och asymmetrisk jordning. Men det är bara början. De framsteg som görs från den punkten är förbluffande.

V2-kablarna använder Dual Mono-Filament-teknologi, Nordosts patenterade process för att separera ledaren från dess FEP-isolering. Under produktionen lindas varje ledare intrikat och jämnt in i ett tvinnat par av FEP Mono-Filament innan den omsluts av ett extruderat skikt av högkvalitativ FEP. Denna invecklade process gör att varje ledare omges av sitt eget luftdielektrikum, vilket är direkt ansvarigt för den dramatiska ökningen av signalhastigheter och utmärkt mekanisk dämpning av kabeln. Denna teknologi, tillsammans med innovativa och proprietära HOLO:PLUG®-kontakter, som är utformade för att vara den bästa möjliga gränssnittet mellan kabeln och komponenten, lyfter förmågan hos vår referensserie till tidigare oöverträffade nivåer.

Du kan självklart köpa Nordost VALHALLA 2 online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.