Screen Research - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
1 kr4.990 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Screen Research - ISF & THX godkända dukar i Världsklass!

Screen Research grundades 2001 och är en ledande leverantör av state-of-the-art projektordukar avsedda för hemmabio och kommersiell bio.

Med avancerade lösningar sätter Screen Research nya standarder för branschen vilket inkluderar den patenterade ClearPix2 ™ akustiskt ljudtransparanta yta. Detta gör att högtalarna kan placeras direkt bakom duken utan att kompromissa ljudprestanda och skapar en perfekt blandning av bild och ljud. Prisbelönta ClearPix2 ™ dukarna har fått THX ® och ISF ® certifiering med det högsta betyget en duktillverkare kan få, vilket garanterar en oförglömlig bio upplevelse, den är perfekt för att komplettera dagens högupplösta projektorer.

SolidPix ™ dukarna erbjuder en idealisk lösning för dem som inte behöver en akustiskt ljudtransparant duk. Den är ISF-certifierad och med en superb färgbalans och en bred betraktningsvinkel. SolidPix sortimentet omfattar dukar för en mängd olika miljöer för videoprojektion. Den patenterade filmduken LeWing med ClearPix2™ duk och inbyggt högtalarsystem för vänster, center och högerkanal, vilket ger maximal flexibilitet och prestanda.

Screen Research erbjuder ett komplett sortiment av ramspända och motoriserade projektordukar, många finns med maskningssystem och en rad olika alternativ för kontrollsystem.

Du kan självklart köpa Screen Research online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.