Tonarmar - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
6.190 kr35.490 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Tonarmar

Tonarmar är en viktig komponent i en ljudanläggning som används för att spela upp vinylskivor. Dessa tonarmar är speciellt utformade för att uppnå hög ljudkvalitet genom noggrann spårning av skivspåren och minimering av distortion.

De är konstruerade med hög precision och avancerade material för att ge en jämn och exakt rörelse över skivytan. Hi-Fi-tonarmar är vanligtvis utrustade med justerbara inställningar för nåltryck, anti-skating och azimuth (vinkeljustering) för att anpassa sig till olika typer av skivor och spelare. De är också kompatibla med olika typer av tonarmkablar och kan anslutas till förstärkare eller phono-förstärkare för att överföra det analoga ljudet till högtalare eller hörlurar.

Många tillverkare erbjuder olika modeller och varianter av hi-fi-tonarmar med olika egenskaper och prestandanivåer för att möta behoven och preferenserna hos ljudentusiaster. Dessa tonarmar kan vara en viktig del av en ljudanläggning för dem som värdesätter högkvalitativt ljud från vinylskivor.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.