Tivoli Audio - Köp Tivoli Audio online hos HembioConsult

Tivoli Audio

Tivoli Audio skapades för ett syfte - att tillhandahålla lättanvända ljudprodukter av hög kvalitet och vacker design för konsumenter till rimligt pris. Bolaget grundades av Tom DeVesto, en mycket respekterad innovatör inom ljudbranschen som under en karriär på flera årtionden bl.a. haft höga chefsposter på Advent Corporation, Kloss Video och som en av grundarna av Cambridge SoundWorks. Som VD och chef för forskning och utveckling på sitt tidigare företag var Tom DeVesto ansvarig för några av de bäst säljande och mest innovativa högtalarprodukterna som finns inom HiFi och multimedia.

Tivoli Audios produkter ligger vad gäller ljudkvalitet, montering och finish på en nivå som ingen annan har i det här prisområdet. Alla Tivoli Audios produkter tillverkas i deras egen fabrik, vilket gör att de har råd med en unikt hög kvalitetskontroll. Det enda sättet att verkligen upptäcka vad som gör våra produkter så speciella är att lyssna på dem.

Alla produkter från Tivoli Audio är utmärkta presenter till jul, mors dag, fars dag, bröllop, examen, födelsdagar, inflyttningsfester och andra speciella tillfällen.