Supra Cables - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
89 kr14.990 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Supra Cables

Historia
Före 1976 hade högtalarkablar ingen identitet. Det var bara kablar, helt enkelt. Man använde sig av en vanlig elkabel, oftast i dimensionen 2x0,5mm2. Hade man en större musikanläggning gick man upp 2x0,75mm2. Men så kom SUPRA...
Det började med att vi introducerade SUPRA Classic 2,5 vilket skakade om marknaden med ett helt nytt koncept. Detta hände alltså i Sverige år 1976 och sedan dess har hela världen följt efter.

Tillverkningen
Till skillnad från många andra kabeltillverkare har vi valt att ha kvar vår produktion här hemma i Sverige. Detta för att vi vill ha total kontroll på hela tillverkningsprocessen och på så sätt bibehålla den höga kvalitet som SUPRA borgar för. Detta leder även till att vi lättare kan utveckla och förbättra våra produkter samt att vi kortar ner våra ledtider. För tillfället expanderar vi vår produktionsyta med en helt ny produktionshall på 1500m2 som stod färdig 2012.

Kvalitetskontroll
Samtliga kablar genomgår en noggrann testrutin och mäts manuellt i avancerad testutrustning.  Kablarna är uppmärkta med batchnummer för att vi ska kunna spåra när kabeln är producerad och för att kunna se vem som har ufört lödningen samt kvalitetskontrollen.

Du kan självklart köpa Supra kablar online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.