Stereoförstärkare - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
5.490 kr232.900 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Stereoförstärkare

Förstärkare – En Integrerad förstärkare innehåller både försteg & slutsteg i samma chassi och är en priseffektiv lösning jämfört med för & slutsteg. En Integrerad förstärkare kan även innehålla andra inbyggda funktioner som t.ex. DAC, RIAA eller Nätverksspelare. Värt att tänka på är att ju mer inbyggda funktioner en förstärkare har brukar skapa sämre förutsättningar för riktigt bra ljudkvalitet!

Det är också därför nästa uppgradering från en Integrerad förstärkare är separata delar som Försteg, Slutsteg & separat DAC.

Här är några viktiga aspekter och funktioner hos en stereoförstärkare:
Förstärkning av ljudsignalen: En stereoförstärkare tar emot en svag ljudsignal från ljudkällor som CD-spelare, skivspelare eller nätverkspelare och förstärker den till en nivå som är lämplig för högtalarna. Den ökar effekten och strömmen i ljudsignalen för att driva högtalarna och leverera ljudet med tillräcklig volym och kvalitet.
Ingångar och anslutningar: En stereoförstärkare har flera ingångar för att ansluta olika ljudkällor, som CD-spelare, skivspelare, nätverkspelare eller andra ljudenheter. Vanliga ingångar inkluderar RCA, optisk, coaxial eller USB. Dessutom kan en stereoförstärkare ha utgångar för subwoofers eller hörlurar.
Effekt och ljudkvalitet: Stereoförstärkare kan variera i effektutgång och ljudkvalitet. Effekten mäts vanligtvis i watt per kanal (WPC) och anger hur mycket effekt förstärkaren kan leverera till högtalarna. Ljudkvaliteten påverkas av olika faktorer, såsom förstärkarkretsar, komponentkvalitet och konstruktion. Det är viktigt att överväga både effekt och ljudkvalitet när du väljer en stereoförstärkare för att matcha dina högtalare och ljudpreferenser.
Tonkontroller och equalizer: Många stereoförstärkare har inbyggda tonekontroller eller equalizers som gör det möjligt att justera bas, diskant och ibland mellanregister för att anpassa ljudet efter personliga preferenser eller rummet där förstärkaren används.
Fjärrkontroll och användarvänlighet: Många stereoförstärkare levereras med en fjärrkontroll för att styra volym, ingångar och andra funktioner på avstånd. Dessutom kan användarvänliga gränssnitt och displaypaneler göra det enkelt att navigera och använda förstärkaren.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.