Subwoofer - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
5.190 kr324.900 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Subwoofer för HiFi & Hemmabio

Subwoofer är en högtalarenhet som är specialiserad på att återge låga frekvenser, särskilt basljud. Den används vanligtvis som en kompletterande högtalare i ett ljudsystem för att förbättra basåtergivningen och ge en mer kraftfull och dynamisk ljudupplevelse.

Här är några viktiga aspekter och fördelar med subwoofers:
Basåtergivning: Subwoofers är utformade för att leverera djupa och kraftfulla basfrekvenser som andra högtalare kanske inte kan återge på samma sätt. De ger en mer fysisk och kännbar basåtergivning som kan förbättra ljudupplevelsen vid musiklyssning, filmskapande eller spel.
Frekvensomfång: Subwoofers är specialiserade på att återge låga frekvenser, vanligtvis i området 20-200 Hz. Genom att lägga till en subwoofer i ditt ljudsystem kan du utöka frekvensområdet och uppleva ljudets fulla bredd och djup.
Ljudupplevelse och immersion: Subwoofers skapar en mer realistisk och uppslukande ljudupplevelse genom att ge tyngd och kraft till explosioner, djupa slag och basdrivna musikpassager. De bidrar till att skapa en mer filmisk och engagerande upplevelse och kan ge ett mer livfullt ljud.
Separat förstärkning och inställningar: Subwoofers har ofta sina egna förstärkare och inställningar, vilket ger dig möjlighet att justera nivåer, frekvensomfång och andra parametrar specifikt för basåtergivningen. Det ger flexibilitet att anpassa subwoofern efter rummets akustik och dina personliga preferenser.
Placering och integration: Subwoofers kan placeras på olika sätt i ett rum, men vanligtvis placeras de nära eller bredvid huvudhögtalarna för att skapa en jämn basåtergivning i hela rummet. De är ofta utformade för att vara kompakta och enkla att integrera i ditt befintliga ljudsystem.

Det är viktigt att välja en subwoofer som passar dina behov och ljudsystem. Faktorer som rummets storlek, önskad basnivå, budget och kvaliteten på de övriga
högtalarna bör tas i beaktning.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.