XLR kablar - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
1.055 kr677.900 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Analoga signalkablar med XLR kontakter

XLR-kablar är ljudkablar som används för att överföra ljudsignaler.
XLR står för "External Line Return" och är en standard för balanserad ljudöverföring. Dessa kablar är vanligtvis trepoliga och används för att säkerställa en pålitlig och störningsfri ljudöverföring. XLR-kontaktdonen har vanligtvis tre pinnar som motsvarar tre olika signalbanor. De två stift som är avsedda för signalöverföring är balanserade och bär ljudsignalen, medan det tredje stiftet används för jordförbindelse och skärmskydd. Detta balanserade system minimerar risken för brus och störningar.

Det finns olika typer av XLR-kablar, inklusive XLR-han till XLR-hon (hane till hona), XLR-han till telekontakt (TRS), eller XLR-han till RCA (phono) beroende på vilken typ av anslutning som krävs för din specifika utrustning.

XLR-kablar är mycket vanliga inom ljudproduktion och används ofta inom professionella inspelningsstudior, live-ljudmiljöer, teatrar och andra ljudrelaterade tillämpningar där hög ljudkvalitet och pålitlig signalöverföring är avgörande typ HiFi anläggningar.

Bra kablar kan inte göra ett dåligt system till ett bra, men dåliga kablar kommer alltid att göra ett bra system till ett dåligt.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.