Bluetooth hörlurar - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
495 kr10.900 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Bluetooth hörlurar

Bluetooth-hörlurar är trådlösa hörlurar som använder Bluetooth-teknik för att ansluta till ljudkällan, som en smartphone, dator eller annan Bluetooth-kompatibel enhet. Istället för att använda en fysisk kabel för att överföra ljudsignalen, skickas ljudet trådlöst via Bluetooth-anslutningen mellan enheten och hörlurarna.

Fördelarna med Bluetooth-hörlurar inkluderar:
Trådlös frihet: Bluetooth-tekniken eliminerar behovet av en fysisk kabel mellan enheten och hörlurarna. Det ger dig frihet att röra dig utan att vara begränsad av en sladd, vilket kan vara särskilt praktiskt när du tränar, reser eller är på språng.
Enkel anslutning: Att ansluta Bluetooth-hörlurar till en kompatibel enhet är oftast en enkel process. Genom att para ihop hörlurarna med enheten via Bluetooth kan du snabbt och smidigt ansluta dem för att börja lyssna.
Bred kompatibilitet: Bluetooth är en vanlig teknik som stöds av de flesta moderna smartphones, surfplattor, datorer och andra enheter. Det gör Bluetooth-hörlurar kompatibla med ett brett utbud av enheter och plattformar.

Det finns olika typer av Bluetooth-hörlurar, inklusive överörade, in-ear och on-ear-modeller. De kan också ha olika funktioner som brusreducering, inbyggd mikrofon för handsfree-samtal och touchkontroller för att styra musik och samtal.
Det är viktigt att notera att Bluetooth-hörlurar har vissa begränsningar, inklusive en begränsad räckvidd och behovet av att ladda batteriet regelbundet. Räckvidden kan variera beroende på den specifika Bluetooth-versionen och andra faktorer som hinder och störningar i omgivningen.

Sammanfattningsvis ger Bluetooth-hörlurar trådlös frihet och bekvämlighet för användare som vill slippa kabeltrassel. De är ett populärt val för musiklyssning, samtal och multimediaupplevelser.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.