Högtalarfötter - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
295 kr35.900 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Högtalarfötter

Högtalarfötter, är enheter som används för att placera högtalare på för att förbättra deras prestanda och ljudkvalitet. Dessa fötter kan ha olika konstruktioner och material för att uppnå olika effekter.

Högtalarfötter kan ha följande funktioner och fördelar:

  1. Isolering och avskiljning: Högtalarfötter kan isolera högtalarna från golvet eller underlaget de står på. Detta kan minska vibrationer och resonans som kan påverka ljudkvaliteten negativt.

  2. Förbättrad basrespons: Genom att lyfta högtalarna från golvet kan högtalarfötter hjälpa till att förbättra basresponsen genom att minska överföringen av vibrationsenergi till underlaget.

  3. Stabilitet: Högtalarfötter kan ge extra stabilitet åt högtalarna och förhindra oönskade rörelser eller skakningar, vilket kan förbättra ljudets fokus och noggrannhet.

  4. Reducerad resonans: Vissa högtalarfötter har inbyggda dämpningsmaterial eller tekniker för att minska resonans och oönskad ljudförvrängning.

  5. Estetiskt utseende: Högtalarfötter kan också ha en estetisk funktion genom att lyfta och ge en snyggare presentation av högtalarna.

Det är viktigt att välja högtalarfötter som är kompatibla med högtalarnas vikt och storlek samt ta hänsyn till den akustiska miljön där högtalarna används.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka. Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.