Projektorer - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
51.990 kr289.900 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Projektorer

Projektor är en enhet som används för att projicera bilder eller videor på en större yta, vanligtvis en skärm eller en projektorduk. Projektorer används ofta i hemmabiosystem, företagspresentationer, undervisningssalar och andra situationer där stora bilder behövs.

Här är några viktiga aspekter och funktioner att överväga när du väljer en projektor:
Upplösning: Projektorer kommer i olika upplösningar, vilket påverkar bildens skärpa och detaljnivå. Vanliga upplösningar inkluderar HD (1280x720), Full HD (1920x1080) och 4K Ultra HD (3840x2160). Välj en upplösning som passar dina behov och budget.
Ljusstyrka: Ljusstyrkan påverkar projektionens synlighet i olika belysningsförhållanden. Mätt i lumen (lm), desto högre ljusstyrka desto bättre prestanda i ljusa miljöer. För hemmabruk kan en projektor med en ljusstyrka på 1500-3000 lumen vara tillräcklig, medan för större utrymmen eller kommersiella användningsområden kan högre ljusstyrka krävas.
Kontrastförhållande: Kontrastförhållandet anger skillnaden mellan de mörkaste och ljusaste delarna av bilden. Högre kontrastförhållande ger mer detaljerade och levande bilder med bättre svärta. Ju högre kontrastförhållande, desto bättre bildkvalitet.
Anslutningar: Kontrollera att projektorn har de nödvändiga anslutningarna för att ansluta till dina ljud- och bildkällor. De vanligaste anslutningarna inkluderar HDMI, VGA, USB och trådlös anslutning som Wi-Fi eller Bluetooth. Det är viktigt att projektorn har kompatibla anslutningar med dina enheter och källor.
Lampans livslängd: Projektorlampans livslängd varierar mellan olika modeller. Det är bra att känna till lampans förväntade livslängd och kostnaden för att ersätta den, eftersom projektorns prestanda kan försämras när lampan blir äldre.
Installation och flexibilitet: Tänk på projektorns storlek, vikt och installationsmöjligheter. Om du planerar att montera projektorn i taket kan det vara fördelaktigt att ha justerbara objektivkontroller eller lens shift-funktion för att enkelt anpassa bildpositionen utan att behöva flytta själva projektorn.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.