REL Acoustics - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
2.790 kr136.900 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

REL Acoustics

REL Subwoofer - Startades 1992 av engelsmannen Richard E Lord. Han hade då vid 55 års ålder pensionerats från brittiska flottan. Richard hade länge sökt efter att få den allra djupaste basen ur konventionella högtalare utan att lyckas. Hans passion blev att bygga subbasar som kunde leverera äkta djupbas.På den tiden var det i stort sett bannlyst med sub i stereo. Varför? De spelade "för sig själva".

Än idag integrerar de flesta basar dåligt för musik, och få levererar djupaste basen. REL:s recept är att bara addera det som inte högtalarna själva kan. Detta sker genom bl.a. en låg delning och ett flackt 12 dB filter. Mätmässigt är det som en extra "basreflex-port" som tar hand om de allra djupaste frekvenserna och man kan kombinera med alla sorts högtalare helt "sömlöst".

I biosammanhang får man en dubbelfunktion då subbasen fyller på det som fattas i frontarna samtidigt som den återger den speciella subbaskanalen. Spelar man sedan musik i 2-kanal har man ställt in att man ej har subkanal, men då ligger "utfyllnaden" till frontarna med via medföljande högnivåkabel. Perfekt integration både för film och musik!

Du kan självklart köpa REL Subwoofer online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.