Klipsch - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
2.190 kr290.000 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
VISAR 1-25 (39)1 2 Sista 100 per sida

Klipsch HiFi & Hemmabio

Klipsch högtalare
Sedan 1946 när Klipsch startade det hela i ett litet plåtskjul i Hope, Arkansas, har man alltid varit trogen mot grundarens vision. Att utveckla kompromisslösa kvalitetsprodukter. Audiofiler, biografer och konsertsalar över hela världen har i många år använt Klipsch produkter. 1945 utvecklade och patenterade man Klipschhorn®,  som fortfarande räknas av många som den bästa högtalaren någonsin. Klipschhorn produceras fortfarande än idag, mer än 60 år efter lanseringen.

Signifikant för Klipsch är deras medryckande spelstil och öppna ljud. Horndiskanter kännetecknas ofta av en lite hård och vass ljudkaraktär, men den beskrivningen passar nog in bättre på PA-högtalare. Tvärtom är Klipsch högtalare väldigt behärskade och behagliga i toppen och har en fin upplösning.

Horndiskanter har högre känslighet och kan spela högre än vanliga dome-diskanter. Många Klipsch-högtalare kan spela riktigt högt och de Klipsch-frälsta entusiasterna världen över är inte direkt kända för att spela på låg volym. Som en av Klipsch underfundiga slogans lyder: "Pissing off the neighbours since 1946"

Du kan självklart köpa KLIPSCH Högtalare online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.