Projektordukar - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
1 kr37.490 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Projektordukar

Projektordukar är specialdesignade dukar som används för att visa projicerade bilder eller videoklipp från en projektor. Dessa dukar är tillverkade av material som är optimerade för att reflektera ljuset från projektorn och ge en jämn och kontrastrik bild.

Här är några vanliga typer av projektordukar:
Motoriserade dukar: Dessa dukar har en motoriserad mekanism som möjliggör enkel nedfällning och upprullning av duken. De kan styras med fjärrkontroll eller via en knapp på duken själv. Motoriserade dukar är idealiska för permanenta installationer i hemmabiosystem eller konferensrum där enkel användning och diskretion är viktiga.
Ramspända dukar: Dessa dukar är permanent monterade på en ram eller vägg och är spända för att ge en platt och jämn yta för projektion. De är idealiska för rum som är dedikerade till hemmabio eller konferensanläggningar där en fast och professionell installation önskas.

Projektordukar kommer i olika storlekar och bildformat, så det är viktigt att välja en som passar dina specifika behov och rummets dimensioner. Du bör också överväga faktorer som dukens reflektionskvalitet, betraktningsvinkel och eventuella ytterligare funktioner som möjliggör justering av dukens spänning eller format.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.