Sonus faber HERITAGE - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
19.900 kr169.900 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Sonus faber HERITAGE

TRADITION OMSKAPAD
Inspirerad av de allra första högtalarna som någonsin producerades av Sonus faber behåller Heritage-kollektionen den klassiska looken från våra rötter samtidigt som vi fortsätter vår dedikation till teknologisk innovation.

HANTVERKSTROFAST HÄNGIVENHET
Heritage-kollektionen smälter sömlöst in i heminredningen samtidigt som den bibehåller överlägsen ljudkvalitet. Varje högtalare är handtillverkad i Italien med användning av värdefulla material - massiv valnöt, italienskt läder, mässing och marmor. Denna harmoniska användning av material personifierar vår designfilosofi för Naturligt Ljud.

FINSLIPAD INNOVATION
Heritage-kollektionen personifierar Sonus fabers karakteristiska tvåvägsdesign, en höjdpunkt av ljudets renhet. Varje högtalare är designad med avancerad korsningsteknologi för sömlöst och harmoniskt ljud. Electa Amator III och Minima Amator II fortsätter traditionen med Paracross Topology™ med högkvalitativa kondensatorer för ett rikt och definierat ljud. Maxima Amator introducerar en ny "Interaktiv Fusion Filtering" Crossover, som låter elementerna samarbeta på ett organiskt och sammankopplat sätt.

Undrar du något gällande Sonus faber högtalare kan du maila oss på info@hembioconsult.se så svarar vi på dina frågor.