Köpvillkor

Köpvillkor

- Alla priser på denna webbsida är inkl. Svensk moms på 25%

Leveransvillkor:

- Lagervara levereras normalt samma dag eller dagen efter lagd order.
- Beställningsvara utlevereras inom 2 - 5  arbetsdagar (om varan finns hos vår leverantör)
- Varor <20kg skickas med DHL Service Point (utlämningsställe)
- Varor >20kg skickas som DHL Home Delivery (DHL kontaktar dig innan leverans)
- DHL Home Delivery Kvällstid – Kontakta oss om du vill ha detta.
- *Fraktfritt på alla köp över 500kr inom Sverige med DHL.
- Leveranser utanför Sverige sköts av UPS.

- Vid ej utlöst paket debiteras med fn 495kr inkl. moms för att täcka våra omkostnader.

*) Gäller ej för rabatterade specialpriser eller DHL Home Delivery Kvällstid.Betalning Webb:

Klarna - Faktura - Delbetalning - Konto - Kort

 ...................................................................................

Betalning Butik:


Swishnummer:
123 351 65 56
Köpklar delbetalning via Santander Consumer Bank:
Ansök om delbetalning här så är det klart när du kommer till vår butik!

Köp det du vill ha - välj hur du vill betala:
Du vet väl att du har möjlighet att dela upp din betalning när du handlar hos oss? Du väljer själv delbetalningsalternativ utifrån vad som passar dig bäst; räntefritt, lägre månadskostnad eller några månader betalningsfritt. Vi erbjuder dig delbetalning i samarbete med Santander Consumer Bank.

En trygg delbetalning:
När du ansöker om delbetalning får du också ett kort med MasterCard-koppling från Santander Consumer Bank, som gäller över hela världen. Du handlar alltid förmånligt hos oss med ditt kort.
# Välj delbetalningstiden upp till 24 månader räntefritt
# 90 dagars prisskydd (ersätter dig om du hittar en liknande vara till lägre ordinarie pris)
# 90 dagars köpskydd (brand, skada, stöld)
# 3 års garanti på hemelektronik
# Ingen årsavgift på kortet

Ansök här – smidigt och enkelt när det passar dig!>>>
Du ansöker enkelt här genom att fylla i alla uppgifter i ansökan och välja delbetalningsalternativ. Du får svar direkt efter sedvanlig kreditprövning. Din ansökan är giltig i en månad, så när det passar dig bäst går du till butiken, handlar det du vill och avslutar din ansökan – glöm inte att ta med legitimation.

”enkelt att ansöka här och det går ännu snabbare när du kommer till butiken”

Köpklar i korthet
Klicka på länken och ansök här >>>
# Gå till butiken, ta med legitimation
# Avsluta ansökan i butiken
# Handla, ta med dig det du handlat hem direkt
# Du får kortet hem i brevlådan

Välkommen!


Företag (B2B)

MultimediaTeknik är företagsgrenen av HembioConsult där vi riktar oss mot B2B segmentet. Vi startade 1998 och sedan dess har vi byggt på en gedigen kunskap inom området publika lösningar och kontor/konferens installationer. Vi riktar oss främst till små/medelstora företag där persoligt kontakt är viktig.

Företagsleasing - För dig med företag. 
Låt oss finansiera din HiFi utrustning så slipper du låsa upp kapital i bolaget! Det hela är mycket förmånligt och du kan lägga upp leasingen mellan 24 till 48 månader. Du väljer med eller utan kontantinsats och ett restvärde på minst 5%.
Låter detta intressant? Kontakta så lämnar vi en offert. Du når oss på 0302-353 90 eller e-post till info@hembioconsult.se

Paketrabatter:
Vi får ofta frågor rörande paketpris vid köp av flera produkter samtidigt, och svaret är att vi självklart lämnar paketpris! Köper du mer än en produkt samtidigt ger vi dig en paketrabatt och rabattens storlek är beroende på vad det är för produkter och hur stor affär det gäller?

För trogna och återkommande kunder gäller detta redan vid köp av en produkt.

Hemlån:
Självklart får du låna hem våra produkter för att du skall kunna vara riktigt säker på att det du söker passar i ditt eget hem. Kravet från vår sida är att det du lånar kommer tillbaka i samma skick som när du hämtade varorna hos oss och för arbetet att packa ner och upp det du lånar tar vi en avgift på 750kr för, denna avgift har du sedan tillgodo vid ett eventuellt köp.


Trygghet:

HembioConsult AB köper alla produkter hos etablerade Nordiska leverantörer. Garantivillkor gäller enligt respektive tillverkare.

- Vi uppfyller även TRYGG E-HANDELS12 punkter, Detta innebär att du som kund kan känna dig helt säker på att du handlar av en butik som jobbar seriöst!

- Ytterligare bevis för att vår e-handel är säker och trygg för dig som konsument! Rådet för E-handelscertifiering i Sverigehar godkänt oss och ett bevis på detta finner ni på startsidan i form av deras certifieringslogga.

Garantier:
Vi erbuder alltid minst 2års garanti på nya produkter om inget annat uppges. På vissa fabrikat erbjuder vi hela 8-20 år garanti! (Dynaudio, Moon by Simaudio & PMC Speakers)
Begagnade produkter eller demoex har mellan 3 mån till 2 år garanti beroende på vad som avtalats.

Ångerrätt:

Enligt distansavtalslagen har du som handlar via vår webbshop 14 dagars ångerrätt. Kontakta alltid oss gällande ångerrätt först på info@hembioconsult.se så hanterar vi ditt ärende snarast.


Vid ångerrätt gäller följande.
Om du ångrar ditt köp har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distans- och hemförsäljningslagen. Ångerfristen börjar löpa från den dag du mottagit varan. En förutsättning är dock att varan är oanvänd och oskadad.

Du får inte använda varan eller hantera den på ett sätt som inte är nödvändigt. Du får självklart kontrollera att du fått rätt vara enligt den order du lagt. Den returnerade produkten skall kunna säljas som Ny till nästkommande kund, utan att denne reagerar på att produkten ser använd ut.

Om varan använd, skadad eller hanterats vårdslöst har vi rätt att ta ut kostnad för värdeminskning. Varorna skall alltid återlämnas i oskadat originalemballage.

OBS!
- Brutna förpackningar gällande hörlurar, mobiltelefoner och plomberade varor är undantaget från Ångerrätten.
Ångerrätten gäller inte specialbeställda varor som inte finns i vårt ordinarie sortiment. Av ditt kvitto framgår om du köpt en vara som är en specialbeställning.
- Filmdukar som byggs efter beställning kan heller inte ångras.

- Vid en eventuell retur står kunden för frakten.

Returadress:
HembioConsult AB
Byggvägen 3
443 61 Stenkullen


Vid leveransförseningar har du som kund rätt att häva köpet, och skulle du ha betalat i förskott betalar vi tillbaka dina pengar inom 14 dagar. Detta gäller även vid godkänd reklamation eller utnyttjande av ångerrätt.

OBS
- Företag omfattas EJ av Ångerrätten.

Reklamation:
Vid alla typer av reklamationer skall HembioConsult kontaktas innan någon produkt skickas tillbaka. Detta görs via info@hembioconsult.se eller på Tel. 0302-353 90. Vi följerAllmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid en eventuell tvist.


Reklamation av felaktiga produkter skall göras så snart felet upptäckts. Alla produkter har 3års reklamationsrätt.

Produkter som returneras skall ALLTID skickas i originalförpackningen för att klara transporten. HembioConsult tar inget ansvar för produkter som inte skickats i originalemballaget! Vid reklamation/garantiärende står vi för fraktkostnaden till serviceverkstaden.

OBS! Vi tar inte emot reklamationer som saknar emballage.


Personuppgifter:
HembioConsult sparar enbart personuppgifter som behövs för att kunna levererar och ge support på de produkter som ingår i en beställning. Kontokortsnummer sparas inte av HembioConsult. All kommunikation mellan kund, HembioConsult och betaltjänster är krypterad med SSL (HTTPS). Som kund till HembioConsult har du rätt att få ta del av de personuppgifter vi har sparade om just dig, få dem ändrade och raderade.

HembioConsult säljer inte någon typ av kundinformation till utomstående.


Anti-SPAM policy:
HembioConsult AB medverkar ej till att skicka sk SPAM. Som kund till oss kan ni få e-post rörande er order, betalning eller annan kommunikation ni initierad samt information, nyhetsbrev eller erbjudanden kring vår kundrelation. Epostutskick från tredje part eller rörande varor eller tjänster som ej är direkt relaterade till vår verksamhet förekommer ej. Sker automatiskt utskick ska kunden kunna avregistrera sig från dessa enkelt från en länk i e-postmeddelandet. Detta ska kunna ske utan att kunden måste göra en inloggning eller liknande. 


Reservationer:
Vi reserverar oss för ev. felaktigheter i information och priser avseende produkter vi säljer.
Vi reserverar oss för ändrade pris/sortiment/tillgång av de produkter tillhandahåller.
Vi reserverar oss för slutförsäljning på kampanjprodukter och leveransproblem som vi inte kan påverka.