Hörlurskablar - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
849 kr35.900 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Hörlurskablar

Hörlurskablar är kablar som används för att ansluta hörlurar till ljudkällan, såsom en mobiltelefon, en musikspelare eller en dator. Dessa kablar är vanligtvis flexibla och försedda med anslutningskontakter i båda ändar för att möjliggöra anslutning till både hörlurar och ljudkällan.

Hörlurskablar kan variera i längd och utformning beroende på tillverkaren och modellen. Vanligtvis är de tillverkade av koppartråd eller någon annan ledande metalltråd som överför ljudsignalen från ljudkällan till hörlurarna. För att förhindra trassel och ge hållbarhet brukar kablarna vara täckta med en isolerande och skyddande mantel, vanligtvis tillverkad av plast eller gummi.

I änden av hörlurskablarna finns vanligtvis anslutningskontakter, såsom 3,5 mm (även kallad minijack) eller 6,35 mm (även kallad teleplugg) för att passa olika hörlursuttag på olika enheter. Vissa hörlurskablar kan också vara utrustade med extra funktioner som mikrofoner och fjärrkontroller för att möjliggöra samtalshantering och musikstyrning utan att behöva ta fram ljudkällan.

Det är viktigt att hantera hörlurskablar med omsorg för att undvika skador eller trassel. Genom att undvika att dra eller böja kablarna för mycket kan man förlänga deras livslängd och bibehålla en bra ljudkvalitet.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.