Westone Audio - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Westone Audio

Westone Audio
Befinner sig i en egen liga, designade av och för musiker. De är konstruerade för att erbjuda precision och de universella monitorerna levererar ljudsignaturer för alla musikgenrer och musikälskare. Deras specialtillverkade in-ear monitors har hyllats av musikaliska ikoner i årtionden. Hör din musik på det sätt som branschledare, ljudkännare och lojala kunder har blivit fångade av.


Westone Audio har varit ett ledande namn inom musikbranschen i årtionden. Westone Laboratories grundades i Colorado, USA, 1959 och fokuserar på hörlurar för hälso- och sjukvårdsmarknaden, kliniska och audiologiska förnödenheter, hörselskydd och självklart universella och specialanpassade monitorer för musiker.

För cirka fyra decennier sedan designade och skapade Westone Audio balanserade element för musiker som efterfrågade öronsnäckor i walkman-stil för scenframträdanden. I samarbete med artister som Rush och Def Leapard designade Westone Audio de första specialanpassade scenmonitorerna år 1985, drivna av sin passion för musik och framträdanden. Denna skapelse har blivit en verklig milstolpe för musiker.

Du kan självklart köpa HIFIMAN online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.