CD spelare - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
4.990 kr477.900 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

CD spelare

CD Spelare - En bra CD-spelare är fortfarande den signalkälla som ger bästa möjliga ljudkvalité ur din stereo. Strömmad musik från t.ex TIDAL kan tyvärr inte mäta sig ljudmässigt mot en bra inspelad CD skiva som spelas upp från en riktigt bra CD spelare! Vi har CD-spelare i alla prisklasser som bidrar till att stärka din ljudupplevelse.

En CD-spelare används för att spela upp ljud-CD-skivor. Den läser informationen på CD-skivan med hjälp av en laserstråle och omvandlar den till ljudsignal som sedan spelas upp genom högtalare eller hörlurar.

Här är några viktiga punkter och funktioner hos en CD-spelare:
Laserläsning:
CD-spelaren använder en laserstråle för att läsa av informationen som är lagrad på CD-skivan. Laserstrålen läser av små gropar och landningar på CD-skivans yta, som representerar digital information i form av ljud.
Ljudkvalitet:
CD-spelare erbjuder vanligtvis en hög ljudkvalitet med en detaljerad och klar ljudåtergivning. Det digitala formatet på CD-skivan möjliggör en exakt och ren ljudåtergivning utan kvalitetsförlust.
Uppspelningsfunktioner:
CD-spelare kan ha olika uppspelningsfunktioner, inklusive play, pause, stop, hoppa framåt/bakåt och repetera. Vissa modeller kan också ha funktioner som shuffle (slumpvis uppspelning) och programvara (möjlighet att skapa en spellista av utvalda låtar på CD-skivan).
Anslutningsmöjligheter:
CD-spelare kan anslutas till olika ljudsystem eller förstärkare via ljudutgångar som vanligtvis är i form av RCA- eller digitala anslutningar som optisk eller Coaxial. Det gör att du kan ansluta CD-spelaren till ditt befintliga ljudsystem för att förbättra ljudkvaliteten eller för att integrera den i din hemmaunderhållning.
Tilläggsfunktioner:
Vissa CD-spelare kan ha extra funktioner som USB-anslutningar för att spela upp musik från externa enheter eller MP3/WMA-kompatibilitet för att spela upp brända CD-skivor med digital musik.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.