Högtalarjumpers - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
399 kr12.900 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Högtalarjumpers

Högtalarjumpers är korta kablar som används för att ansluta högtalarterminaler på en högtalare eller en förstärkare. Dessa jumpers har vanligtvis anslutningskontakter i båda ändar för att enkelt kunna kopplas mellan högtalarklämmorna.

Högtalarjumpers används i vissa högtalarkonfigurationer där högtalaren har flera terminaler för att möjliggöra olika anslutningsalternativ. Till exempel kan vissa högtalare ha separata terminaler för att ansluta diskantelementet och bas-/mellanregisterelementet. I sådana fall kan högtalarjumpers användas för att ansluta båda terminalerna tillsammans och säkerställa att ljudsignalen når båda elementen på rätt sätt.

Jumpers kan vara i form av korta kablar med anslutningskontakter i båda ändar eller som metallbroar som fästs direkt på terminalerna. Ofta är de tillverkade av koppar eller andra ledande metaller för att säkerställa god elektrisk ledningsförmåga.

Det är viktigt att använda korrekta högtalarjumpers av hög kvalitet som matchar högtalarens och förstärkarens konfiguration. Felaktiga eller dåligt anslutna jumpers kan påverka ljudkvaliteten och prestandan hos högtalarsystemet.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.