Nätverkspelare - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
995 kr1.500.000 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Nätverkspelare

Nätverkspelare - Streamer också känd som nätverksströmmare eller musikströmningsenhet, är en elektronisk enhet som används för att spela upp digital musik från olika källor via nätverket. Den är utformad för att integrera och strömma musikfiler från olika källor och enheter för att skapa en flexibel och mångsidig ljudupplevelse.

Här är några viktiga aspekter och funktioner hos en nätverkspelare:
Musikströmning via nätverket: En nätverkspelare kan ansluta till ditt hemmanätverk, antingen via Wi-Fi eller Ethernet, och strömma musikfiler från olika källor såsom datorer, NAS-enheter (Network Attached Storage), musikströmningstjänster och internetradio. Det ger dig tillgång till ett stort utbud av musik över nätverket.
Filsupport: En nätverkspelare kan hantera olika ljudfilformat inklusive MP3, FLAC, WAV, AAC, och många andra. Det möjliggör uppspelning av högupplöst ljud och bevarar kvaliteten på musikfilerna.
Multiroom-ljud: Många nätverksspelare erbjuder stöd för multiroom-ljud, vilket innebär att du kan ansluta flera enheter i olika rum och spela upp samma musik samtidigt eller olika musik i olika rum. Det ger dig möjlighet att skapa en sömlös ljudupplevelse i hela hemmet.
App-styrning: De flesta nätverksspelare har en tillhörande app som kan användas för att styra enheten och välja musik från olika källor. Appen kan vara tillgänglig för smartphones, surfplattor och datorer och ger dig enkel åtkomst och kontroll över musikbibliotek och strömningstjänster.
Anslutningsmöjligheter: Nätverksspelare kan ha olika anslutningsalternativ, inklusive analoga ljudutgångar (RCA eller XLR) och digitala ljudutgångar (optisk eller coaxial) för att ansluta till ljudsystem eller förstärkare. Vissa modeller kan också ha USB-ingångar för direktuppspelning av musik från externa enheter.

När du väljer en nätverkspelare är det viktigt att överväga dess kompatibilitet med dina befintliga ljudsystem, stöd för de musikkällor och tjänster du föredrar, samt eventuella extra funktioner som du kan vara intresserad av, såsom integrering med röstassistenter eller stöd för högupplöst ljud. Pris, ljudkvalitet och användarvänlighet är också faktorer att beakta vid valet av en nätverkspelare.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.