Nätverkspelare - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
1.195 kr1.500.000 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Nätverkspelare

Nätverkspelare - Streamer
En nätverksspelare är en enhet som är avsedd för att spela upp digitala ljud- eller videofiler över ett nätverk, vanligtvis via internet eller ett lokalt hemmanätverk. Dessa enheter kan också kallas medieavspelare eller digitala mediespelare. De Nätverksspelare vi säljer är specialiserade enheter för att spela musik på bästa sätt. Här är några viktiga egenskaper och funktioner hos nätverksspelare:
Nätverksanslutning:
Nätverksspelare är utrustade med nätverksanslutningar, vanligtvis trådlöst (Wi-Fi) eller via Ethernet, som möjliggör streaming av digitala mediefiler från andra enheter på nätverket eller från internetbaserade källor.
Mediestöd:
Nätverksspelare kan stödja olika filformat för ljud, video och bilder, inklusive vanliga format som MP3, AAC, FLAC, MPEG, AVI, MKV, och många fler. De kan också stödja högupplösta ljud- och videostandarder för att leverera bättre kvalitet på ljud och bild.
Streamingtjänster:
Många nätverksspelare kan integreras med olika streamingtjänster, såsom Netflix, Spotify, YouTube, och andra, vilket ger användarna tillgång till ett brett utbud av digitalt medieinnehåll direkt via enheten.
Användargränssnitt:
Nätverksspelare levereras oftast med en användarvänlig gränssnitt som gör det enkelt för användarna att navigera och välja mediefiler att spela upp. Detta gränssnitt kan vara inbyggt i enheten eller tillgängligt via en tillhörande app på en mobil enhet eller dator.
Fjärrkontroll och appstyrning:
Nätverksspelare kan kontrolleras med en dedikerad fjärrkontroll eller via appar som installeras på smartphones, surfplattor eller datorer. Dessa appar ger användarna möjlighet att styra enhetens funktioner och välja mediefiler att spela upp.

Sammanfattningsvis är en nätverksspelare en mångsidig enhet som gör det möjligt för användare att strömma och spela upp digitala mediefiler från olika källor över ett nätverk, vilket ger flexibilitet och bekvämlighet för åtkomst till digitalt medieinnehåll.

Du kan självklart köpa våra Nätverkspelare online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.