TEAC - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
5.490 kr40.990 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

TEAC

TEAC Corporation är ett japanskt företag som är specialiserat på tillverkning av ljud- och bildutrustning. Företaget grundades 1953 och har sedan dess etablerat sig som en betrodd och erkänd aktör inom ljudindustrin.

TEAC erbjuder ett brett utbud av produkter som inkluderar högtalare, förstärkare, CD-spelare, skivspelare, digitala ljudspelare, ljudinterface, mikrofoner, mixers och mycket mer. Deras produkter sträcker sig över olika kategorier och användningsområden för både professionellt bruk och för konsumenter.

TEAC är känt för att erbjuda produkter av hög kvalitet som kombinerar avancerad teknik, pålitlighet och användarvänlighet. Företaget har en stark tradition av innovation och strävar efter att leverera lösningar som möter behoven och förväntningarna hos sina användare.

TEAC har även varit framstående inom digital ljudteknik och har varit en pionjär inom områden som digitala ljudspelare, USB-ljudinterfaces och datorbaserad ljudproduktion. Företaget har fortsatt att utveckla och förbättra sina produkter för att möta de senaste tekniska trenderna och kraven inom ljudindustrin.

Du kan självklart köpa TEAC online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.