Subwooferkablar - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
375 kr7.490 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Subwooferkablar

Subwooferkablar används för att ansluta en subwoofer till en förstärkare eller en AV-receiver för att återge de låga frekvenserna i ljudet.

Här är några punkter att tänka på när det gäller subwooferkablar:

Rätt anslutningstyp: Subwooferkablar brukar ha RCA-anslutningar på båda ändarna. Kontrollera att din subwoofer och förstärkare har RCA-ingångar och -utgångar för att säkerställa kompatibilitet.
Kabellängd: Välj en kabellängd som passar ditt uppsättning och placering av subwoofern. Mät avståndet mellan subwoofern och förstärkaren för att få rätt längd utan onödig överflödig kabel.
Kabeltjocklek: För subwooferkablar är det vanligtvis fördelaktigt att använda tjockare kablar. Tjockare kablar har vanligtvis lägre resistans och kan transportera ström bättre, vilket minskar eventuell signalnedgång och bibehåller ljudkvaliteten.
Skärmning: Liksom andra ljudkablar är det viktigt att subwooferkabeln har tillräcklig skärmning för att minska elektromagnetisk interferens och störningar från andra elektriska komponenter i närheten. En god skärmning bidrar till att bevara ljudkvaliteten och minska brus.
Kvalitet: För att uppnå bästa ljudkvalitet är det rekommenderat att använda en högkvalitativ subwooferkabel. Kvaliteten på ledare, anslutningar och isolering kan påverka ljudets klarhet och precision.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.