Hembioförstärkare - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
6.990 kr109.900 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Hembioreceiver-Förstärkare

Hembioförstärkare, även känd som AV-receiver (Audio/Video-receiver), är en central komponent i ett hemmabiosystem. Den används för att ansluta och styra olika ljud- och bildkällor och för att förstärka ljudsignalerna som sedan skickas till högtalarsystemet och TV:n eller projektorn.

Här är några viktiga aspekter och funktioner hos en hembioförstärkare:
Ingångar och utgångar: En hembioförstärkare har flera ingångar för att ansluta olika ljud- och bildkällor, såsom Blu-ray-spelare, spelkonsoler, TV-boxar, streamingenheter och datorer. De vanligaste anslutningarna inkluderar HDMI, optisk, koaxial och RCA. Dessutom har hembioförstärkaren utgångar för att ansluta högtalare och en HDMI-utgång för att ansluta till TV:n eller projektorn.
Surroundljud och ljudformat: Hembioförstärkaren är utrustad med inbyggda ljuddekoder för att bearbeta surroundljud och olika ljudformat. Populära ljudformat inkluderar Dolby Digital, DTS och Dolby Atmos. Genom att stödja dessa ljudformat kan hembioförstärkaren skapa en mer immersiv och realistisk ljudupplevelse med hjälp av flerkanaligt surroundljud.
Effekt: Hembioförstärkaren har inbyggda förstärkare som levererar effekt till högtalarna. Effektutgången mäts i watt per kanal (WPC) och det är viktigt att matcha effektkraven för dina högtalare för att säkerställa att de drivs på ett tillfredsställande sätt. En högre effektutgång kan ge större dynamik och volym i ljudet.
Videohantering: Hembioförstärkaren har videohanteringsfunktioner som gör att den kan hantera och skicka videosignalerna från olika källor till TV:n eller projektorn. Detta inkluderar skalning av upplösning, pass-through av 4K Ultra HD- och HDR-signaler, och stöd för olika videoanslutningar som HDMI.
Användarvänlighet och gränssnitt: En bra hembioförstärkare har ett användarvänligt gränssnitt och enkel navigering för att göra installationen och användningen smidig. Det kan inkludera en tydlig display, fjärrkontroll och möjlighet till inställningar och anpassningar för att anpassa ljud- och bildinställningar efter dina preferenser.
Anslutningsmöjligheter och integration: En modern hembioförstärkare kan ha olika anslutningsmöjligheter och integrationsfunktioner. Det kan inkludera trådlös anslutning via Bluetooth eller Wi-Fi för streaming av ljud från mobila enheter eller anslutning till hemnätverket för att strömma media. Vissa modeller kan också ha stöd för röststyrning genom populära röstassistenter som Google Assistant eller Amazon Alexa.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.