VIOLECTRIC - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
2.190 kr77.900 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

VIOLECTRIC

Violectric är ett tyskt företag som specialiserar sig på tillverkning av högkvalitativa hörlursförstärkare, DAC:ar (digital-analog-omvandlare) och ljudkomponenter för ljudentusiaster och professionella användare. Företaget grundades av Fried Reim och har blivit känt för sin tekniska expertis och sitt engagemang för att leverera en exceptionell ljudupplevelse.

Violectric erbjuder ett brett utbud av produkter som är utformade för att möta behoven hos både entusiaster och professionella användare. Deras sortiment inkluderar förstärkare för hörlurar, förstärkare för högtalare, DAC:ar och förstärkare för elektrostatiska hörlurar. Deras produkter kännetecknas av hög prestanda, precision och noggrannhet i ljudåtergivningen.

Företaget använder högkvalitativa komponenter och avancerad teknik i sina produkter för att säkerställa optimal ljudkvalitet och signalrenhet. Violectric strävar efter att leverera en transparent och neutralt balanserad ljudåtergivning utan att lägga till några färgningar eller förvrängningar i ljudbilden.

Violectric sätter även stor vikt vid att erbjuda flexibilitet och anslutningsmöjligheter i sina produkter. Många av deras förstärkare och DAC:ar har flera ingångar och utgångar samt möjlighet till anpassning av ljudkaraktären och förstärkningsnivåer för att möta olika preferenser och krav hos användarna.

Företaget är känd för sin tyska ingenjörskonst och tillverkningskvalitet. Varje produkt genomgår noggranna tester och kvalitetskontroller för att säkerställa att den uppfyller höga branschstandarder.

Du kan självklart köpa VIOLECTRIC online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank