Golvhögtalare - Köp online eller i butik - Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
7.990 kr8.990.000 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Golvhögtalare

Golvhögtalare – Precision och kraft i varje ton

Upplev musik som aldrig förr. Detaljer i dina favoritlåtar som tidigare varit oupptäckta framträder tydligt. Våra högtalare öppnar dörren till en värld där varje ton och varje slag får en djupare betydelse.

Förbättrad ljudupplevelse

Upptäck suverän ljudprestanda med våra golvhögtalare. Designade för hemmabiosystem och Hifi-anläggningar, dessa högtalare levererar kristallklart ljud och djup kontrollerad bas, filmvisning eller spelupplevelse. Varje golvhögtalare i vårt sortiment levererar oöverträffad ljudkvalitet. Från djup bas till klara diskanttoner, dessa högtalare hanterar hela frekvensområdet, vilket ger en rik och fulländad ljudupplevelse. Skapa en oas i vardagsrummet där stil möter högpresterande ljud. Det är där teknik och design sammanflätas för att skapa en harmonisk atmosfär.

Placering för balanserat ljud

När du installerar golvhögtalare är korrekt placering avgörande för att uppnå en balanserad ljudbild. Se till att högtalarna står exakt lika långt från bakväggen för att säkerställa att ljudvågorna når lyssnaren i perfekt symmetri.

Undvik för nära väggplacering för optimal bas

Att placera golvhögtalare för nära väggarna kan leda till en överdriven bas som förvränger den totala ljudbilden. För att uppnå optimal basåtergivning och undvika basuppbyggnad, justera avståndet från högtalarna till väggarna. Detta bidrar till en klarare och mer balanserad ljudupplevelse där varje ton framträder med full klarhet.

Vinkla högtalarna för fokuserat ljud

Att vinkla dina golvhögtalare mot lyssningspositionen skapar en fokuserad och centrerad ljudbild. Korrekt 'toe-in' säkerställer att rösterna och centrala element i musiken projiceras direkt mot lyssnaren, vilket eliminerar ljudluckor och ger en mer samlad och harmonisk ljudupplevelse.

Positionering för enhetligt ljud

En korrekt bredd mellan golvhögtalarna är avgörande för att skapa ett enhetligt och sammanhängande ljudfält. Undvik att placera högtalarna för brett från varandra för att förhindra en ljudlucka i mitten, vilket säkerställer en fyllig och detaljrik musikupplevelse.

Akustisk dämpning med mattor

Placera gärna en matta framför dina golvhögtalare för att minimera den första reflexen från hårda golv, vilket bidrar till en klarare och mer fokuserad ljudupplevelse. Mattor absorberar överflödiga ljudvågor och förhindrar dem från att störa den rena ljudbilden.

Vikten av kvalitativ förstärkning

Investera i en högkvalitativ förstärkare för att få ut det mesta av dina golvhögtalare. En kraftfull förstärkare säkerställer att även de mest subtila nyanserna i musiken återges med precision och klarhet, vilket berikar din ljudupplevelse och tar den till nya höjder.

Låt våra experter hjälpa dig att hitta den perfekta ljudlösningen som passar just dina behov och önskemål. Vi erbjuder inte bara premiumprodukter, utan även personlig rådgivning och möjligheten att uppleva ljudet i vår butik. Vår expertis och passion för ljud garanterar att du gör ett val som berikar ditt hem och ditt liv.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.
Se även vår VIP sida >>>