Högtalare - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
149 kr8.990.000 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
VISAR 1-25 (415)1 2 3 ... 17 Sista 100 per sida

Högtalare - Här hittar du alla typer av högtalare

Högtalare finns i olika ljudsystem, från hemmabio- och stereoanläggningar till bärbara högtalare och professionella ljudsystem för evenemang.

Aktiv och passiv: Högtalare kan vara antingen aktiva eller passiva. Aktiva högtalare har en inbyggd förstärkare och kan anslutas direkt till ljudkällan, till exempel en förstärkare eller en ljudenhet. Passiva högtalare kräver en extern förstärkare för att driva dem och ansluts genom högtalarkablar till förstärkaren.

Typ av högtalare: Det finns olika typer av högtalare som används för olika ändamål och ljudsystem.

Golvstående högtalare: Stora högtalare som vanligtvis placeras på golvet och ger en kraftfull ljudupplevelse över ett brett frekvensområde.
Bokhyllehögtalare: Mindre högtalare som kan placeras på bokhyllor eller monteras på väggen. De är kompakta men kan ändå producera högkvalitativt ljud.
Subwoofers: Högtalare specialiserade på att återge basfrekvenser. De är vanligtvis större och ger djup och kraftfull basåtergivning.
Satellithögtalare: Mindre högtalare som används för att återge diskant- och mellanregister. De används oftast i kombination med en subwoofer för att skapa ett komplett ljudsystem.
Trådlösa högtalare: Bärbara högtalare som använder trådlös teknik som Bluetooth eller Wi-Fi för att ansluta till ljudkällan. De är bekväma och kan flyttas runt utan kablar.

Högtalare finns i olika prisklasser och kvalitetsnivåer, och valet av högtalare beror på personliga preferenser, budget & krav.
Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.
.
. Se även vår VIP sida >>>