HiFi kablar - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
26 kr980.000 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
VISAR 1-1 (337)1 2 3 ... 337 Sista 100 per sida

HiFi kablar

En hifi-kabel, eller högkvalitativ ljudkabel, används för att överföra ljudsignaler mellan olika ljudkomponenter i en högkvalitativ ljudanläggning. Dessa kablar är vanligtvis av högre kvalitet än standardkablar som medföljer elektronikprodukter och syftar till att minimera signalförlust och distortion för att uppnå bättre ljudkvalitet.

Hifi-kablar kan användas för att ansluta högtalare till en förstärkare eller receiver, ansluta ljudkällor som CD-spelare eller skivspelare till en förstärkare eller receiver, eller för att ansluta olika komponenter till varandra inom en ljudanläggning. Dessa kablar kan vara av olika typer, inklusive högtalarkablar, RCA-kablar (som används för att överföra ljudsignaler på analog nivå), eller digitala kablar (som används för att överföra digitala ljudsignaler).

Här är några vanliga typer av HiFi-kablar:
RCA-kablar: Dessa kablar används för att ansluta analoga ljudenheter, som CD-spelare, skivspelare eller förstärkare, till mottagare eller förstärkare. De har oftast två kontakter, en röd och en vit, för att överföra vänster och höger ljudkanal.
XLR-kablar: Dessa kablar kommer ursprungligen från den professionella studio världen. De har tre stift och används för att överföra balanserade ljudsignaler, vilket minimerar brus och störningar på långa avstånd.
Digital Audio Coaxial (S/PDIF): Dessa kablar används för att överföra digitalt ljud mellan enheter som CD/DVD-spelare, Blu-ray-spelare och hemmabiomottagare. De är vanligtvis märkta med S/PDIF och har en RCA-kontakt i varje ände.
Optiska kablar (Toslink): Dessa kablar använder ljus för att överföra digitalt ljud mellan enheter. De används vanligtvis för att ansluta CD/DVD-spelare, TV-apparater eller spelkonsoler till ljudmottagare eller förstärkare.
HDMI-kablar: Dessa kablar används för att överföra både ljud- och videosignaler i högupplöst kvalitet. De används oftast för att ansluta enheter som Blu-ray-spelare, spelkonsoler eller streamingenheter till TV-apparater eller hemmabiomottagare.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.