HiFi kablar - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
22 kr980.000 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
VISAR 1-1 (394)1 2 3 ... 394 Sista 100 per sida

HiFi kablar

HiFi Kablar är inte tillbehör!
Många ser kablarna som tillbehör som man kan köpa till i efterhand om man vill finputsa anläggningen. Men inget kunde vara mera fel.
Bra kablar kan inte göra ett dåligt system till ett bra, men dåliga kablar kommer alltid att göra ett bra system till ett dåligt.

HiFi-kablar används för att ansluta ljudutrustning, såsom förstärkare, mottagare och högtalare, och överföra ljudsignalen mellan enheterna. Det finns olika typer av HiFi-kablar som används för olika ändamål och anslutningar. Här är några vanliga typer av HiFi-kablar:
RCA-kablar: Dessa kablar används för att ansluta analoga ljudenheter, som CD-spelare, skivspelare eller förstärkare, till mottagare eller förstärkare. De har oftast två kontakter, en röd och en vit, för att överföra vänster och höger ljudkanal.
XLR-kablar: Dessa kablar kommer ursprungligen från den professionella studio världen. De har tre stift och används för att överföra balanserade ljudsignaler, vilket minimerar brus och störningar på långa avstånd.
Digital Audio Coaxial (S/PDIF): Dessa kablar används för att överföra digitalt ljud mellan enheter som CD/DVD-spelare, Blu-ray-spelare och hemmabiomottagare. De är vanligtvis märkta med S/PDIF och har en RCA-kontakt i varje ände.
Optiska kablar (Toslink): Dessa kablar använder ljus för att överföra digitalt ljud mellan enheter. De används vanligtvis för att ansluta CD/DVD-spelare, TV-apparater eller spelkonsoler till ljudmottagare eller förstärkare.
HDMI-kablar: Dessa kablar används för att överföra både ljud- och videosignaler i högupplöst kvalitet. De används oftast för att ansluta enheter som Blu-ray-spelare, spelkonsoler eller streamingenheter till TV-apparater eller hemmabiomottagare.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.