Nätverk RJ45 - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
385 kr84.900 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
VISAR 1-10 (28)1 2 3 Sista 100 per sida

Nätverkskablar - RJ45

Nätverkskablar med RJ45-kontakter används för att ansluta olika nätverksenheter, som datorer, routrar, switchar och nätverksuttag.

Här är några viktiga punkter att tänka på när det gäller nätverkskablar med RJ45-kontakter:

Kategori: Nätverkskablar kommer i olika kategorier, som Cat 5e, Cat 6, Cat 6a och Cat 7. Varje kategori har olika prestandanivåer och överföringshastigheter. För bästa prestanda rekommenderas det att använda minst Cat 5e eller högre kategori, särskilt om du har snabba internetanslutningar eller behöver överföra stora datamängder.
Kabellängd: Välj en kabellängd som passar din anslutningsbehov och nätverkskonfiguration. Tänk på att längre kablar kan ha mer signalnedgång, så undvik onödigt långa kablar om möjligt.
Skärmning: Nätverkskablar kan vara antingen oskärmade (UTP) eller skärmade (STP). Skärmade kablar har en extra skärm runt ledarna för att minska elektromagnetisk störning och korsprat mellan ledarna. Om du har störningar i din miljö, som elektronisk utrustning eller kraftledningar i närheten, kan det vara fördelaktigt att använda skärmade kablar för att förhindra störningar.
Kvalitet: För att uppnå bästa möjliga överföringshastighet och tillförlitlighet är det viktigt att använda högkvalitativa nätverkskablar. Kvaliteten på ledarna, anslutningarna och isoleringen kan påverka signalintegriteten och stabiliteten i nätverket.
Kompatibilitet: Se till att nätverkskablarna är kompatibla med dina enheter och nätverksstandarder. RJ45-kontakter används vanligtvis för Ethernet-anslutningar och är standard för de flesta nätverksenheter.

För att säkerställa en pålitlig och snabb nätverksanslutning är det viktigt att använda korrekta och kvalitativa nätverkskablar. Kom också ihåg att välja rätt kabelkategori och konfiguration baserat på dina specifika behov och krav i nätverket.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.