Apparatfötter - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
295 kr15.490 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Apparatfötter

Apparatfötter - Dämpkuddar - Koner som är avsedda för HiFi Elektronik.
Skadliga vibrationer isoleras bort och ljudåtergivningen får ytterligare en nivå av öppenhet och klarhet. Separationen förbättras och de musikaliska tonerna får en naturligare klang.
Apparatfötter är komponenter som används för att stabilisera och isolera elektroniska apparater eller maskiner från underlaget de placeras på. Dessa fötter kan vara tillverkade av olika material, inklusive gummi, plast eller metall.

Huvudsyftet med apparatfötter är att ge stabilitet åt apparater och maskiner och förhindra att de glider eller skakar under användning. Dessutom hjälper de till att minimera vibrationer och dämpa ljud som kan uppstå genom att isolera apparaten från underlaget. Detta kan vara särskilt viktigt för att undvika skador på känsliga komponenter inuti apparaten eller för att minska ljudnivån i ljudkänsliga miljöer.

Apparatfötter kommer i olika former och storlekar beroende på applikationen och vikten på den elektroniska apparaten eller maskinen. Vissa fötter är självhäftande och kan enkelt fästas på apparaten, medan andra kan skruvas fast eller använda andra monteringsmetoder.

Sammanfattningsvis är apparatfötter viktiga komponenter som ger stabilitet, isolering och dämpning åt elektroniska apparater och maskiner för att förhindra glidning, vibrationer och ljudproblem.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.