Sonus faber Reference - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
569.900 kr8.990.000 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Sonus faber REFERENCE

VISUELL ELEGANS OCH AKUSTISK NOGGRANNHET
Referens-serien från Sonus faber står som ett vittnesmål om vår hängivenhet till ljudkonst och innovation. Varje högtalare erbjuder en unik blandning av ingenjörsmässig skicklighet och konstnärligt uttryck, där form och funktion blir ett. Skapade med noggrann uppmärksamhet på detaljer och med de finaste materialen är varje skapelse utformad inte bara för att leverera kristallklart ljud utan också för att vara visuellt fängslande fokuspunkter i vilken lyssningsmiljö som helst.
Ljudets zenit
Varje del av Referens-serien innefattar den högsta möjliga kvaliteten inom världen av högkvalitativ ljudutrustning. Referenssamlingen använder enastående design och teknik för att skapa de mest eftertraktade musikinstrumenten i branschen.
EN PIONJÄR INOM HÖGKVALITATIV LJUDVÄRLD
I över fyra decennier har Sonus faber varit kända för sitt obevekliga åtagande för ljudkvalitet och utsökt hantverk. Vid hjärtat av Sonus fabers filosofi ligger tron att musik är mer än bara ljud; det är en emotionell upplevelse. Denna filosofi exemplifieras i Referens-serien, en serie högtalare som förenar ingenjörsmässig precision med konstnärlig design och sätter standarden för ljudexcellens.

Undrar du något gällande Sonus faber högtalare kan du maila oss på info@hembioconsult.se så svarar vi på dina frågor.