Sonus faber - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
1 kr1.250.000 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
VISAR 1-50 (55)1 2 Sista 100 per sida

Sonus faber - Italienskt hantverk

Sonus faber
Detta anrika fabrikat har en historia som få andra högtalartillverkare kan uppvisa! Vi har Sveriges största utbud av Sonus faber i butiken där alla serier finns för demo! Reference, Homage, Heritage, Olympica Nova, Sonetto & Lumina.

Sonus faber är en italiensk tillverkare av högtalare med en lång och anrik historia inom ljudindustrin. Företaget grundades 1983 och är känt för att erbjuda högkvalitativa och exklusiva högtalare som kombinerar teknisk expertis med hantverksmässig skicklighet och estetisk elegans.

Sonus fabers högtalare är kända för sin unika design och tillverkningskvalitet. Företaget lägger stor vikt vid att använda noggrant utvalda material och att tillämpa avancerade tekniker för att säkerställa enastående ljudprestanda och estetiskt tilltalande produkter. En av de framstående egenskaperna hos Sonus faber-högtalare är deras fokus på att uppnå en naturlig och realistisk ljudåtergivning. Företaget strävar efter att skapa högtalare som kan återge musik med en hög grad av detaljer, exakthet och känslomässig upplevelse. Deras högtalare är kända för att leverera en bred och välbalanserad ljudbild med imponerande dynamik och precision.

Utöver ljudprestanda och teknisk excellens lägger Sonus faber stor vikt vid estetik och hantverkskvalitet. Deras högtalare är kända för sina vackra och välkonstruerade kabinett, som ofta är tillverkade av fina träslag och förädlade med omsorgsfullt handarbete. Detta gör att Sonus faber-högtalare blir konstverk i sig själva och ett tillskott till inredningen.

Hantverk, teknik och känslighet. Dessa är de tre grundläggande värdena i Sonus faber som syns i deras högtalare, ett exempel på spetskompetens i Världen av high fidelity ljudåtergivning. Träbearbetningen i den gamla konsten att luta, den mer moderna tekniken för bearbetning av metaller, och perfektionen av högtalare från den nordeuropeiska skolan, i en perfekt kombination.

Du kan självklart köpa Sonus faber online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.