Golvhögtalare - Köp online eller i butik. Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
4.990 kr5.400.000 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅

Golvhögtalare

Golvhögtalare är stora högtalare som är avsedda att placeras direkt på golvet i ett ljudsystem. De är populära i hemmbio och Hi-Fi-anläggningar där ljudkvalitet och prestanda är viktiga faktorer. Golvhögtalare är utformade för att leverera ett brett frekvensområde och ge kraftfull ljudåtergivning.

Här är några viktiga aspekter och fördelar med golvhögtalare:
Storlek och kabinett: Golvhögtalare är större än andra typer av högtalare och har en rymligare kabinett. Detta tillåter högtalarna att ha större högtalarelement och en längre slaglängd, vilket i sin tur ger bättre basrespons och möjlighet att återge lägre frekvenser mer exakt.
Fullt frekvensomfång: Golvhögtalare är utformade för att hantera hela frekvensområdet från låga basfrekvenser till diskant. Med en väl konstruerad crossoverdesign och högtalarelement kan de producera både kraftfulla basar och detaljerade diskant- och mellanregister.
Ljudtryck och dynamik: På grund av deras större storlek och konstruktion kan golvhögtalare generera högt ljudtryck och dynamik. Det gör dem idealiska för att fylla större rum med ljud och skapa en engagerande ljudupplevelse.
Placering och utseende: Golvhögtalare placeras direkt på golvet och tar upp mer golvyta än andra högtalartyper. De kan fungera som en del av rummets inredning och kan komma i olika estetiska utföranden för att passa olika inredningsstilar.
Stereoeffekt och soundstage: Golvhögtalare har ofta separata element för vänster och höger kanal, vilket ger en bred stereoeffekt och en väldefinierad ljudbild. När de är korrekt placerade kan de skapa en imponerande "soundstage" där ljudet upplevs komma från olika positioner i rummet.

Golvhögtalare finns i olika prisklasser och ljudkvaliteter, från mer prisvärda modeller till högpresterande high-end-högtalare. Valet av golvhögtalare beror på dina behov, budget och önskad ljudkvalitet. Det kan vara värt att lyssna på olika modeller och ta hänsyn till rummets akustik och storlek för att få en optimal ljudupplevelse.

Du kan självklart köpa online och vi är en Certifierad E-handel sedan många år tillbaka.
Vi erbjuder fri frakt och säker betalning via Klarna bank.

Se även vår VIP sida >>>