Sonus faber - Köp online eller i butik hos Hembioconsult.se
  • SNABBA LEVERANSER
  • FRI FRAKT ÖVER 500kr
  • SÄKRA BETALNINGAR
Priser inkl. moms
Pris
495 kr8.990.000 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
VISAR 1-50 (65)1 2 Sista 100 per sida

Sonus faber

Sonus fabers uppdrag
Som ljudkonstnärer strävar vi ständigt efter att hedra och höja de autentiska traditionerna inom italienskt hantverk. Vi tror att musik är en mångsensorisk upplevelse med en otrolig kraft att berika människors liv. Vi har byggt vår arv genom att skapa högtalare som musikinstrument och håller fast vid de högsta standarderna inom lyx, design och teknologi. Med endast de finaste träslagen och råmaterialen är Sonus fabers handgjorda ljudutrustningar unika konstverk som är avsedda att fördjupa lyssnaren i ljudets dynamiska djup.

Naturligt ljud
Naturligt ljud är den signaturrösten hos Sonus faber. Enkelt uttryckt är naturligt ljud det autentiska ljudet som uppnås genom användningen av naturliga material, den slutliga justeringen av varje enskild del med örat och vår unika designfilosofi.

Mänsklig beröring
Att investera en mänsklig beröring i varje del är kärnan i vår identitet. Erfarna tekniker använder enkla verktyg för att skapa varje unik del för hand, följer sekelgamla tekniker och processer. Den mänskliga beröringen säkerställer att våra högtalare inte bara replikerar eller förstärker stora konstverk, utan att de själva blir konstverk.