YNOIR

YNOIR är ett svenskt bolag som under 2 år utvecklat en produktlinje av extraordinära hörlurar.

YNOIR’s approach till hörlursdesign är helt ny, de första som på allvar kan ta en high-fashion position inom segmentet In-Ear. Många unga använder idag sina on-ear hörlurar som fashion-attribut, och nu kommer även ett alternativ för oss som inte är komfortabla med stora, klumpiga on-ear hörlurar.

Deras design koncentreras vid mötet av sladdarna mitt på bröstet, istället för som många tillverkare, uppe vid lurarna. De vänder sig mot modemedvetna personer som gillar kvalité. YNOIR’s special edition lurar i rosé, vitt och gult guld kommer att säljas i accessoar samt mode och designbutiker.

I London representeras de av ITB Worldwide, en mode-agentur som ägs av Jens Grede och Erik Torstensson, två personer som bevisligen vet hur man lyckas inom mode.

Y-ornamentet som också är deras symbol hänger mitt på bröstet när man har på sig hörlurarna, väl synligt för betraktare. Det är skulpterat av en juvelerare i ett stycke koppar, och sedan förgyllt med 18K Guld.

Ljudet är fantastiskt och framtaget av ljudtekniker som jobbat åt bl.a Sennheiser. Membranen inuti hörsnäckorna är utformade av materialet Beryllium vilket bidrar till kvaliteten på ljudet. Med grym resultat.