Vicoustic - HembioConsult

Vicoustic

 Vicoustic startades i Portugal 2007 av César Carapinha . Målet med företaget var att göra bättre akustikprodukter än dem som redan fanns på marknaden. Vicoustic har idag över fyrtio anställda och sedan våren 2015 även ett kontor i Skandinavien.

Viscoustic fokuserar på tre olika marknader: Musik och Broadcast, Hifi och Hemmabio samt Arkitekt och Konstruktion. Det är inte bara funktionaliteten i sortimentet som imponerar. Den tilltalande designen gör akustikprodukterna attraktiva för arkitekter och andra som värderar det rent visuella.

Med ett eget forskningslaboratorium, specialiserade medarbetare och samarbete med flera universitet står sortimentet under ständig utveckling. Unika lösningar som den portabla Flexi Wall, den stämbara basfällan Vari Bass och de vackra Flexi Wave-panelerna är typiska exempel på funktionell uppfinningsrikedom och estetiskt nytänkande.

Kunderna som har hittat Vicoustic finns i över hela världen och i många olika branscher – BBC, SIS, NATO, Ralph Lauren, Microsoft, SAE Institute, Facebook, Sony, Maclemore, ITV, Depeche Mode och många fler. Vi hoppas att även du ska få glädje av våra produkter och tjänster.