Beyerdynamic - Köp Beyerdynamic hörlurar online hos HembioConsult

Beyerdynamic

Beyerdynamic
Företaget är en tysk specialist på hörlurar för hem och studio, samt mikrofoner och konferensanläggningar. 1924 startade Eugen Beyer med att göra högtalare för biobruk. 1937 uppfann man den moderna hörluren, den dynamiska DT 48. Man var även först med elektrostatprincipen, men övergav den när man introducerade den första varianten av den populära DT 880.

Det är därför ingen slump att man heter Beyerdynamic. 1962 kom deras uppfinning som revolutionerade en hel musikscen. Den trådlösa mikrofonen. Beatles turnerade med deras mickar och även Abba m flera. Man har försett OS i Seul och fotbiolls-VM och mycket, mycket mer med högklassig utrustning. 2010 introducerades ännu ett genombrott. Den första hörluren (T1) som elektromagnetiskt mäter över 1 Tesla.

Det innebär bl a att man får mer dynamik än vad som tidigare var möjligt. Alla bättre lurar s k "Premium" byggs för hand i Helibronn, och man har idag över 300 anställda bara i Tyskland. Förväxla ej hemlurar med studiovarianter då hemvarianten har den allra senaste tekniken.

- Köp Beyerdynamic hörlurar online hos oss med fri frakt och säker betalning via Klarna bank.