Om oss

Om oss

Logga-2017-1500pix

HembioConsult - HiFi & Hembio sedan 1998
Vi startade 1998 och är idag en av landets främsta butiker för upplevelser inom ljud & bild, Vi testar och jämför själv de flesta produkterna för att kunna ge maximal service och produktkännedom. Allt detta är självklart kombinerat till de mest konkurrensmässiga priserna i Sverige.

Trygghet är också en viktig del i vår verksamhet! När hjulen snurrar allt fortare i vår vardag är det viktigt med trygghet och stabilitet! Vi jobbar inte med produkter som är heta just nu, utan vi säljer kvalitetsprodukter som håller länge! Tänk på att det aldrig är dyrt att köpa kvalitet, det är därför vi vill sälja dig en upplevelse baserat på kvalitet och känsla!

Vi har snart funnits i 20år, och har under dessa år utvecklats med god ekonomi och ett noga valt produktsortiment som vi själva har handplockat.
Vi är kort & gott, butiken - För dig som ställer krav -

Affärsidé:
Vi skall vara en av Sveriges främsta butiker som inom ljud och bildupplevelser för alla som ställer lite högre krav! Vi gör detta med Personligt engagemang, Kvalificerat produktutbud och en hög servicegrad. Detta är också grunden för en nöjd kundupplevelse.

Strategi:
- Produktsortimentet skall vara noga utvalt.
- Samma höga servicenivå och omtanke i butik som webbshop.
- Vara en oberoende butik utan egenimport med kunden och dess behov i fokus.

Värdeord:
Kunskap - Kvalitet - Engagemang

-Kunskap är något vi har byggt upp och vi förkovrar oss hela tiden från både huvudleverantörer och externt för att kunna ge dig som kund bästa möjliga rådgivning.
-Kvalitet är vi noga med när det gäller produkturval men även i allt vi gör både vad gäller butik som webbshop.
-Engagemang är ett måste från oss om vi skall nå ända fram med en lösning till våra kunder. Det personliga engagemanget gör varje kund unik och vi gör allt för att förstå vad som är bästa ljudupplevelse med hänsyn till möjligheter och krav. Även efter köpet ger vi stöd och support så att allt fungerar som det ska.

Bilder från vår butik
- Entré


-
Mark Levinson No. 526 & No.534 ihop med Sonus faber AMATI Tradition

- Mark Levinson No.585 ihop med Sonus faber SERAFINO Tradition

- Dedikerat biorum med bild i 2.35:1 med ett antal aktuella projektorer

- JBL 4429 Studio Monitor ihop med Moon förstärkare

- Canton Reference K

- Dynaudio Contour 20, 30 & 60


- Norra Europas största utbud av Moon by Simaudio ihop med Dynaudio EVIDENCE Platinum.