Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Naim

Vad är typiskt för Naim?
Världens mest noggranna konstruktioner! Naim lägger enorm vikt vid minsta detalj i konstruktionsarbetet. Förutom fantastiskt bra kretslösningar är också jordning, kretskortslayout, kabeldragningar, kontaktsystem, magnetiska avskärmningar, mekaniska avkopplingar och andra byggtekniska aspekter otroligt viktiga om man vill konstruera något i särklass.

De bästa av de bästa komponenterna!
För Naim räcker det inte att köpa in de finaste och den av tillverkarna särskilt utvalda högsta komponentkvaliteten. Naim testar själva komponenterna och säljer vidare de som inte duger till andra tillverkare. Transistorer är exempelvis datormatchade så att varje par passar optimalt ihop. Att säga att Naim enbart bygger med de bästa av de bästa komponenterna är alltså ingen överdrift.

Hantverksmässig byggkvalitet
Alla Naim-produkter byggs för hand i den egna fabriken i Salisbury i södra England eftersom den byggkvalitet som en Naim-produkt kräver inte går att köpa av underleverantörer vare sig de ligger i Kina eller i vår del av världen. Ingen bygger som Naim, därför bygger man själv!

Långlivade
En Naim-anläggning är otroligt långlivad, inte bara p.g.a. av den höga byggkvaliteten utan också tack vare Naims uppgraderingsfilosofi och för att man lagerhåller reservdelar till gamla produkter. När t.ex. en äldre modell börjar få ålderskrämpor, så kan den nästan alltid renoveras och i vissa fall även uppgraderas så att den blir bättre än när den var ny!

Uppgraderingsbara
Nästan alla Naims produkter och anläggningar erbjuder en rad uppgraderingsmöjligheter för den som vill gå vidare och steg för steg bygga ut sitt system.

Nervkittlande musikalitet!
Viktigast av allt är dock den nervkittlande musikaliteten man bara får hos Naim som gör att alla plattor låter precis så engagerande och levande som de bara kan!